Back
Previous product
Pitbox Anderstorp DKK375.00DKK1,500.00
Next product
Mantorp Mantorp Park 6 & 7 August DKK1,190.00DKK1,600.00
EARLY BIRD

Anderstorp 22 – 24 Maj

DKK1,200.00DKK3,200.00

Booking op til 30 dage før

1 dag: KUN 1200 DKK, derefter 1400 DKK

3 dage: KUN 3200 DKK, derefter 3800 DKK

Strøm, transponder, løbsdeltagelse, fælles BBQ aften, adgang til kaffe, kakao, slik, snacks, mm. er alt sammen INKL i prisen.

Tidsplanen kan findes her –> VR-Anderstorp tidsplan Maj 2020

Ryd
Varenummer (SKU): 1 Varekategori:
Beskrivelse

Product Description

!Information!

Højt humør & fed atmosfære
Det er nøgleordene for et fedt arrangement! Så hvis du sørger for farten på banen, så sørger vi for hyggen i ryttergården. Vi har altid de fedeste folk med os og er en flok ligesindede fart tosser, som bare vil have det sjovt, kører stærkt og prøve grænser af på to hjul.

Ingen ekstra

Ingen ekstra vil sige at der ingen ekstra kroner skal op ad lommen på turen.

Strøm, transponder, løbsdeltagelse, fælles BBQ aften, adgang til kaffe, kakao slik, snacks mm. er alt sammen INKL i prisen.

Træning og Sprintrace.
Der vil som altid være henholdsvis træning i alle grupper (grøn, blå, rød, sort). Samt 4 forskellige sprintrace for alle der skulle have lyst til at deltage.

Instruktør

Som du kan læse nedenunder i informationen omkring div grupper vil der være mulighed for instruktør i grøn, blå og for det meste også i rød gruppe. Dette er både til dem som vil lære banen og sin mc lidt bedre at kende i form af bremsepunkter, sidde position, kurver mm. Men også til dem som bare kunne tænke sig en ”kanin” foran og blive trukket lidt rundt.

Præmier & Pokaler
Der vil også være præmier til top 3 i alle løb i form af gavekort, dæk, fodbold/koncert billetter tilgodebevis m.m. & super fede pokaler til top 5 i alle løb.

Topsikkerhed
Sikkerheden er i top med flagposter hele vejen rundt, samtidig har vi dobbelt ambulance & bemanding på. På denne måde sikre vi at vi bibeholder en yderst ekstrem sikkerhed og formindsker chancen for banestop mest muligt.

Max 40 deltagere pr. gruppe
Vi holder som altid et max på 40 deltagere pr. gruppe. Så der ikke er nogen der behøver at kører tæt og der er plads til alle.

På banen

På anlægget vil der være toiletter, bad & kantine tilgængelig. Kantinen vil servere morgen, middag & aftensmad samt snacks og drikke igennem dagen.

Støjkrav
Som altid er der stramme regler omkring støjkravet på Anderstorp ( 95 DB ).
Dette SKAL overholdes.

Dækservice & Reservedele
Vores famøse norske samarbejdspartner Racing4fun.no tropper som altid op med et top prof setup.
Her kan der både købes og monteres dæk, samt div reservedele.

Mekaniker
Skulle uheldet være ude og du skulle være så uheldig at få problemer med din mc, som du måske ikke selv kan fixe. Så har vi mekaniker på stedet der muligvis kan hjælpe.

Fotograf
Vi har fotograf med på turen så i tilfælde af at du skulle have lyst til at få et fedt minde med dig hjem er der rig mulighed for dette også.

 

GRATIS BBQ

Man skal ikke glemme hyggen! Fik jeg engang fortalt af en klog sjæl, og det skal vi absolut heller ikke. Derfor liner vi altid op med en ordentlig omgang mad & drikke på vores regning og i den bedste ræs ånd. Her vil man have mulighed for at komme hinanden lidt nærmere og der er altid en masse erfaringer og gode råd der bliver udvekslet, og en masse røverhistorier i krogene ;))

Klasser / Grupper

Vi kører altid med 4 grupper. grøn, blå, rød & sort

Grøn gruppe

Grøn er primært en instruktørført gruppe, så dette er ikke stedet man skal være hvis man vil kører race. Grøn gruppe fungere mere som et køreteknisk kursus, hvor du med hjælp fra vores erfarne instruktører lærer både dine og din motorcykels grænser at kende i sikre rammer. Her vil du lærer om bla. Svingteknik, nedbremsning, ideal linjen mm.

INFO TIL GADECYKLER : Din motorcykel vil som regel være dækket af din kaskoforsikring i denne gruppe. Men tjek op med dit eget forsikringsselskab for at være sikker.

Blå gruppe

I blå gruppe kører man frit og overhaling er tilladt. Her vil der også være mulighed for instruktør og hjælp til at få omgangstiden længere ned på den mest sikre måde. Dog skal alle overhalinger og andre manøvre man foretager sig ude på banen, altid være med god afstand og respekt for de andre førere.

Rød gruppe

Rød er for den rutineret fører med en rimelig baneerfaring og her vil tempoet være noget højere end i blå. Overhalinger vil også være tilladt, men som altid med respekt for langsommere førere på banen.

Sort gruppe

Sort er den absolut hurtigste gruppe og kun for rutinerede førere med meget baneerfaring. Ligesom i blå & rød vil overhaling selvfølgelig også være tilladt, men igen med respekt for andre langsommere førere.

 

Lidt sjove fact´s :

Anderstorp har en længde på 4.025 Meter.

Banen blev blandt andet brugt til Formel 1 og Formel 3 i sine tidligere dage.

Der er 8 helt fantastiske kurver der giver motorcyklen et utroligt flow hele vejen rundt.

Anderstorp er blevet designet af Holger Eriksson med råd og vejledning fra den tidligere Formel 1 kører Joakim Bonnier.

Joakim Bonnier vandt også det første løb (sports biler) som blev afholdt ved åbningen af anlægget i Juni 1968

Se onboard lap her

 

 

 

Husk at prisen stiger fra 3200 dkk til 3800 dkk, 30 dage før event start. Så book i god tid så du er sikker på at der stadig er ledige pladser.

Vi glæder os til at se dig!

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Anderstorp 22 – 24 Maj”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *