Back
Previous product
Anderstorp 22 - 24 Maj DKK1,200.00DKK3,200.00
Next product
Rudskogen - 6 & 7 Juli DKK1,490.00DKK2,490.00
EARLY BIRD
Mantorp

Mantorp Park 6 & 7 August

DKK1,190.00DKK1,600.00

Booking priser

1 dag: 1190 dkk

2 dage:  1600 dkk (første 50 tilmeldinger) – Derefter 1999,-

OBS!INFO OG REGLER KAN FINDES NEDENUNDER HER

SE TIDSPLAN FOR 7+8 August

Ryd
Varenummer (SKU): 1-1-2-1 Varekategori:
Beskrivelse

Product Description

I år har vi debut Mantorp Park! Det skal selvfølgelig fejres i den fulde Valhalla ånd

Derfor GARANTERE vi at turen vil være fyldt med godt humør, rig mulighed for banetid og en masse forkælelse. Vi har et ry for råhygge, og det laver vi bestemt ikke om på denne tur 😉

 

Her kommer lige lidt info:

Højt humør & fed atmosfære
Det er nøgleordene for et fedt arrangement! Så hvis du sørger for farten på banen, så sørger vi for hyggen i ryttergården. Vi har altid de fedeste folk med os og er en flok ligesindede fart tosser, som bare vil have det sjovt, kører stærkt og prøve grænser af på to hjul.

Ingen ekstra

Ingen ekstra vil sige at der ingen ekstra kroner skal op ad lommen og betales. Strøm, transponder, løbsdeltagelse mm. er alt sammen INKL i prisen.

Træning
Der vil som altid være træning i alle grupper (grøn, blå, rød, sort). Det foregår som regel sådan at hver gruppe kører 20 min af gangen ude på banen skiftevis igennem hele dagen. Så alle grupper får lige meget køretid.

Sprintrace

Normalt har vi altid sprintrace i alle grupper undtagen grøn. Men da dette er vores debut på Mantorp skal der tages forbehold for at der formentlig ikke vil være sprintrace på dette event, men en masse træningspas i stedet begge dage.

Klasser / Grupper

Vi kører altid med 4 grupper. grøn, blå, rød & sort. Her kan du læse lidt om disse.

Grøn

Grøn er primært en instruktørført gruppe, så dette er ikke stedet man skal være hvis man vil kører race. Grøn gruppe fungere mere som et køreteknisk kursus, hvor du med hjælp fra vores erfarne instruktører lærer både dine og din motorcykels grænser at kende i sikre rammer. Her vil du lærer om bla. Svingteknik, nedbremsning, ideal linjen mm.

INFO TIL GADECYKLER : Din motorcykel vil som regel være dækket af din kaskoforsikring i denne gruppe. Men tjek op med dit eget forsikringsselskab for at være sikker.

Blå

I blå gruppe kører man frit og overhaling er tilladt. Her vil der også være mulighed for instruktør og hjælp til at få omgangstiden længere ned på den mest sikre måde. Dog skal alle overhalinger og andre manøvre man foretager sig ude på banen, altid være med god afstand og respekt for de andre førere.

Rød

Rød er for den rutineret fører med en rimelig baneerfaring og her vil tempoet være noget højere end i blå. Overhalinger vil også være tilladt, men som altid med respekt for langsommere førere på banen.

Sort

Sort er den absolut hurtigste gruppe og kun for rutinerede førere med meget baneerfaring. Ligesom i blå & rød vil overhaling selvfølgelig også være tilladt, men igen med respekt for andre langsommere førere.

Instruktør

Som du kan læse i informationen omkring div grupper vil der være mulighed for instruktør i grøn, blå og for det meste også i rød gruppe. Dette er både til dem som vil lære banen og sin mc lidt bedre at kende i form af bremsepunkter, sidde position, kurver mm. Men også til dem som bare kunne tænke sig en ”kanin” foran og blive trukket lidt rundt.

Topsikkerhed
Sikkerheden er i top med flagposter hele vejen rundt, samtidig har vi dobbelt ambulance & bemanding på. På denne måde sikre vi at vi bibeholder en yderst ekstrem sikkerhed og formindsker chancen for banestop mest muligt.

Max 40 deltagere pr. gruppe
Vi holder som altid et max på 40 deltagere pr. gruppe. Så der ikke er nogen der behøver at kører tæt og der er plads til alle.

På banen

På anlægget vil der være toiletter, bad & kantine tilgængelig. Kantinen vil servere morgen, middag & aftensmad samt snacks og drikke igennem dagen.

Støjkrav

På Mantorp er støjkravet 105 (db). Dette SKAL overholdes! Så husk nu db killer og andet der skal til for at få maskinen ned i lyd.

Dækservice & Reservedele
Vores famøse norske samarbejdspartner Racing4fun.no tropper som altid op med et top prof setup.
Her kan der både købes og monteres dæk, samt div reservedele.

Mekaniker
Skulle uheldet være ude og du skulle være så uheldig at få problemer med din mc, som du måske ikke selv kan fixe. Så har vi mekaniker på stedet der muligvis kan hjælpe.

Fotograf
Vi har fotograf med på turen så i tilfælde af at du skulle have lyst til at få et fedt minde med dig hjem er der rig mulighed for dette også.

 

Gratis BBQ & Chillin Lounge

Man skal ikke glemme hyggen! Fik jeg engang fortalt af en klog sjæl, og det skal vi absolut heller ikke. Derfor liner vi altid op med en ordentlig omgang mad & drikke på vores regning og i den bedste ræs ånd. Her vil man have mulighed for at komme hinanden lidt nærmere og der er altid en masse erfaringer og gode råd der bliver udvekslet, og en masse røverhistorier i krogene ;))

 

Info om banen

Mantorp har en længde på 3.106 Meter.

Anlægget er et af de mest udviklede motorsportsanlæg i Sverige og har afholdt international racing siden 1971 i form af Formel 2 og andre verdens store events.

Mantorp består af en utrolig langside, flere forskellige typer af sving & en chikane. Så her vil der virkelig være en mulighed for at få testet sig selv og sin mc af på mange måder.

 

 Se onboard video her

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mantorp Park 6 & 7 August”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *