Hvem er vi?

En stor passion for road racing, har skabt Valhalla Racing.

Vi har alle kørt road racing en del år og har siden været på mange af Europas baner til rigtig mange events. Dette har givet os en knowhow, vi gerne vil give videre, så du kan få de bedste oplevelser on-track. Dette kombineret med vores erfaring fra store events, gør at vi kan skabe en helt unik oplevelse for vores kunder.

Derfor føler vi os helt sikre på at vi kan levere et kvalitetsprodukt til en konkurrencedygtig pris. Kvaliteten leveres i form af vores passion og erfaring. Prisen ved et samarbejde direkte med baneanlægne.

Navnet Valhalla er fuldt bevidst. Valhal er i Nordisk mytologi guden Odins bolig. Her er det Einherjerne’s hjemsted, de vikinger der dør ærefuldt i kamp. Her kæmper de dagligt mod hinanden for at træne til det store slag og hver aften genoplives de slagne og bringes tilbage til Valhal for at spise og drikke.

Uden frygt sætter vi os op på cyklen, for ærefuldt at vinde. Indbyrdes kæmper med hinanden, for en placering på podiet. Men om aftenen er konkurrencen glemt og her genoplives de slagne til middag og fest.

Vi afholdte i år 2017, 3 events over sommeren, i Sverige. Og arbejder lige nu på at kunne tilbyde en bred kalender rundt i Europa.

Vi i Valhalla Racing glæder os meget til nogen fantastiske dage med føreren og sikkerheden i fokus !