Info

Prøv en trackday!

Vil du ud og prøve dig selv og din mc af på en rigtig racerbane?
- Så er du kommet til det helt rigtige sted!

Hos os får du mulighed for at komme ud med ligesindede motorcykel entusiaster til en super sjov og lærerig dag på en af nordens mange racerbaner.

Her vil man både kunne opleve konkurrence aspektet og få forbedret sin køreteknik under kontrolleret forhold i samarbejde med vores erfarne instruktører.

Nærmere information kan findes nedenfor.

Champion icon

Ankomst

En typisk trackday starter med at man sætter sin mc og sit grej op i en banens pitgarager eller i eget område ude i ryttergården. Er man placeret ude i ryttergården har man ofte eget racing telt e.l. med.

Indskrivning
Dernæst er der indskrivning som foregår i banens kontortårn.
Her går man op og udfylder en tilmeldings blanket samt vælger hvilken gruppe man kunne tænke sig at starte ud i.

Hvis man ikke selv har medbragt en transponder (laptimings-device) får man udlånt en her som man placere på sin mc.

Teknisk kontrol

Før at man er klar til at komme ud på banen og give den gas, skal man have sin mc godkendt af vores tekniske kontrol, som tjekker op på at bremser, styrtøj o. lign. fungere som det skal.

Førermøde
Vi starter dagen ud med et obligatorisk førermøde for alle deltagere.

Mødet består af information både inde og udenfor banen og giver nye deltagere mulighed for at sætte ansigter på ens instruktører gennem dagen og stille yderligere spørgsmål inden vi går i gang. Varighed er ca 15-20 minutter.

Ready to race
Hver gruppe vil typisk kører 6 pas af 15-20 minutter i løbet af dagen med omkring 1 times mellemrum. Der vil på nogen arrangementer også være mulighed for at prøve kræfter af i et 6 – 8 laps Sprintrace, hvor ens omgangstid op til er gældende som kvalifikation og bestemmer hvilket løb og start position man ender med.

Sammenhold
Efter en hård dag på slagmarken samles vi alle til et fest måltid i bedste viking stil med moderne mjød og kød på grillen. Her vil man have mulighed for at komme hinanden lidt nærmere på anden vis og lære sine medracere lidt bedre at kende.
Der er altid en masse erfaringer, gode råd og en god omgang røver historier rundt i krogene. - Betalingsform? Store smil og højt humør!

Time icon
Tire icon

Ryttergården

Ryttergården er det store areal der ligger op til banen, her finder man banens tilhørende faciliteter som cafeteria, toiletter, bade og andet.

Det er her man opholder sig i løbet af dagen imellem ens kørerpas og de fleste vælger at overnatte. Du vil opleve en super hyggelig stemning og fed atmosfære og du skal ikke være bleg for at komme i snak med dine medracere!

Helmet
Tire icon

Teknisk kontrol

Alle motorcykler skal igennem en teknisk kontrol inden de får adgang til banen.

Det foregår sådan at vores teknikere laver en kort gennemgang af din motorcykel og sikre at bremser, styrtøj o. lign. fungere som det skal.

Naturligvis for at sørge for at vi at både du og dine medracere får den absolut sikreste trackday.

Og hvem ved? Det kan jo være at vores teknikere opdager noget du ikke selv havde opdaget inden du drog afsted.

Technical icon
Tire icon

Overnatning

Man overnatter typisk i Ryttergården eller på et hotel i nærheden af området. På den måde har man mulighed for at være en del af aftenens fælleskab som varmt anbefales.

Sleep icon
Tire icon

Forplejning

Motorsportsanlæggene er udstyret med et cafeteria hvor man har mulighed for at tilkøbe sig lidt mad og drikke igennem dagen.

Food
Tire icon

Send os en besked

Vil du booke en trackday, eller har du spørgsmål? Her kan du sende os en besked med detaljer, hvorefter vi vil besvare dit spørgsmål hurtigst muligt.  Du er også velkommen til at ringe til os inden for vores telefontider.

Tak! din besked er modtaget!
Der opstod en fejl. Prøv igen.