Regler og krav

Hvad kræves der for at deltage på en trackday?

Gadekører til trackday deltager

For at kunne deltage i en trackday er behovet minimalt, og du behøver faktisk ikke engang at eje en motorcykel. Her er hvad der er nødvendigt for at komme i gang:

Kørekort:
Det er ikke nødvendigt at have erhvervet sig et mc-kort for deltagese ved trackdays.

Egen motorcykel:
Alle typer motorcykler er velkomne på en trackday. Mens "sportscykler" er den mest almindelige type, vil du også se naked-bikes, touringcykler, offroadere og meget mere. Det har ingen betydning, om din motorcykel er med eller uden afgift.

Gadecykel:
Hvis du ankommer på en almindelig gade-motorcykel, skal den primært være i teknisk god stand. Dette indebærer ingen utætheder, alt skal være fastspændt, bremser og klodser, dæk skal være i orden osv. Spejle og lys skal  dækkes til eller afmonteres.

Baneracer:
Det anbefales at sikre din baneracer for både din egen og dine medracers sikkerhed. Fokuser på oliefilter, olieprop, bundprop, bremsekalibre samt montering af motorbeskyttelse for at forebygge eventuelle lækager fra motoren ved styrt. Kølervæsken skal udskiftes med destilleret vand.

Lej en motorcykel:
Hvis du har en brændende lyst til at prøve en trackday, men ikke har mulighed for at eje en motorcykel endnu, kan du faktisk leje en. Vores samarbejdspartner tilbyder netop dette. Yderligere information kan findes hos vores leje-racerpartner.her

Tire icon

Send os en besked

Vil du booke en trackday, eller har du spørgsmål? Her kan du sende os en besked med detaljer, hvorefter vi vil besvare dit spørgsmål hurtigst muligt.  Du er også velkommen til at ringe til os inden for vores telefontider.

Tak! din besked er modtaget!
Der opstod en fejl. Prøv igen.